Styrelse

Hans Andersson

Hans Andersson

Ordförande

Hans Andersson (född 1953) är styrelseordförande i AdderaCare sedan 2020. Andersson har en civiekonomexamen från Lunds universitet. Andersson har lång erfarenhet av ledande positioner i bolag med stark nordisk och internationell prägel. Tidigare VD för DFDS Seaways Gmbh, dotterbolagschef i Sverige och Tyskland för Hennes & Mauritz, start up- och country manager i Polen, Sydkorea, Australien och Nya Zeeland för Hennes & Mauritz.

Antal aktier i AdderaCare AB: 2 395 032 stycken aktier genom ett närstående helägt bolag och privat. Beroende i förhållande till bolaget, bolagsledningen och bolagets större aktieägare. 

Charlotte Stjerngren

Charlotte Stjerngren

Ledamot

Charlotte Stjerngren (född 1976) är styrelseledamot i AdderaCare sedan 2021. Charlotte är delägare och rådgivare inom investerarrelationer på Cord Communications..

Charlotte har bred erfarenhet som ekonomijournalist, senast
som chefredaktör och ansvarig utgivare för Ekonomikanalen EFN. Hon har även över tio års erfarenhet som finansanalytiker på investmentbanken Carnegie.

Charlotte har en civilekonomexamen från Handelshögskolan i Stockholm och en jur.kand. från Stockholms universitet.

Oberoende i förhållande till bolaget, bolagsledningen och bolagets större aktieägare. 

Sofie Redzematovic

Sofie Redzematovic

Ledamot

Sofie Redzematovic (född 1982) är styrelseledamot i AdderaCare sedan 2021. Sofie är affärsutvecklare, marknadsföringsstrateg och projektledare med särskilt fokus på teknik, forskning och seniora målgrupper. Sofie är verksam som IT-chef på Hjärt-Lungfonden och har suttit i dess styrelse 2017-2022. Hon har tidigare arbetat med marknadsföring, målgruppsanalys och kundlojalitet på Hjärt-Lungfonden och FastTV AB.

Sofie Redzematovic har en filosofie kandidatexamen i internationell projektledning och språk från Högskolan i Skövde och är certifierad i agil mjukvaruutveckling.

Oberoende i förhållande till bolaget, bolagsledningen och bolagets större aktieägare. 

 

Hugo Petit

Hugo Petit

Ledamot

Hugo Petit, född 1970 i Nederländerna, är styrelseledamot i AdderaCare sedan 2022. Hugo har över 15 års erfarenhet av olika CFO roller i mindre och medelstora bolag i såväl noterade som onoterade bolag. Innan dess har han bland annat arbetat som konsult på McKinsey & Co samt arbetat som yrkesofficer inom nederländska försvaret där han bland annat tjänstgjorde i förre detta Jugoslavien. I rollerna som CFO har Hugo varit affärsnära och har bland annat erfarenhet av att bygga högkvalitativa och effektiva organisationer.I det arbete har han fokuserat mycket på ”empowerment” av personalen.

Hugo är för närvarande CFO på Renewcell AB samt Styrelseledamot i Petit Consulting AB.

Antal aktier: 29 304. Beroende i förhållande till bolaget, bolagsledningen och bolagets större aktieägare.

Ledning

Hugo Petit

Hugo Petit

Acting CEO

Hugo Petit, född 1970 i Nederländerna, är styrelseledamot i AdderaCare sedan 2022 och Acting CEO. Hugo har över 15 års erfarenhet av olika CFO roller i mindre och medelstora bolag i såväl noterade som onoterade bolag. Innan dess har han bland annat arbetat som konsult på McKinsey & Co samt arbetat som yrkesofficer inom nederländska försvaret där han bland annat tjänstgjorde i förre detta Jugoslavien. I rollerna som CFO har Hugo varit affärsnära och har bland annat erfarenhet av att bygga högkvalitativa och effektiva organisationer.I det arbete har han fokuserat mycket på ”empowerment” av personalen.

Antal aktier: 29 304.

Henrik Carlsson

Henrik Carlsson

CFO

Henrik Carlsson (född 1966) är CFO i AdderaCare sedan 2016. Carlsson är civilekonom från Högskolan i Växjö, numera Linnéuniversitetet. Efter fyra år som revisor på PWC har Carlsson mer än 20 års erfarenhet i ledande positioner inom olika branscher och har bland annat varit Finance Manager/Head of Finance under åren 1994-2010 på Weight Watchers Sweden ViktVäktarna AB med fokus på den svenska och nordiska marknaden. Carlsson har dessutom varit ekonomichef på fastighetsbolaget Dagon AB och CFO på Malmö FF.

1990–1994
Revisor Öhrlings PWC

1994–2000
Finance Manager Weight Watchers Sweden ViktVäktarna AB

2000
Ekonomichef Pärsons Sverige AB

2000–2010
Head of Finance/Finance Manager Weight Watchers Sweden ViktVäktarna AB

2010–2012
Ekonomichef Dagon AB

2012–2016
CFO Malmö FF

2016–
CFO AdderaCare AB

Antal aktier: 62 875.

Bolagsordning

AdderaCares bolagsordning finns att läsa i PDF-format nedan:

AdderaCare bolagsordning pdf